Prostreno.cz

Chřest s mangovým krémem

Chřest jako předkrm podávaný s krémem z manga.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 198 kJ / 47 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy4g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Bílý chřest dejte do jednoho pečicího rukávu, zelený chřest do druhého. Ke každému přidejte špetku soli, 50 ml vody, 50 ml bílého vína a 2 lžíce citrónové šťávy. Sáčky uzavřete a lehce protřepejte, položte je na plech a každý sáček jednou propíchněte.
  2. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C: bílý chřest 30-35 minut, zelený 25-30 minut.
  3. Oloupané mango rozmačkejte, promíchejte se zakysanou smetanou a podle chuti osolte. Krém posypte kayenským pepřem. Hotový chřest podávejte s krémem z manga.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,70g
  • Sacharidy:

    97,00g
    • Cukry:

      26,20g
  • Tuky:

    24,20g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 47 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení



Podobné recepty

Zapékaný chřest

(16 hlasů)
45min
511 kJ

Chřest se žampióny

(19 hlasů)
35min
315 kJ

Chřest s ředkvičkou

(22 hlasů)
25min
340 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřest s mangovým krémem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat