Prostreno.cz

Chřestová polévka s kerblíkem

Jemná polévka z chřestu.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 291 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Chřest oloupejte a nakrájejte na kousky 5 cm. Chřest spolu s nakrájenou cibulí orestujte na oleji. Podlijte vývarem, přidejte 2 snítky kerblíku a vařte přibližně 30 minut.
  2. 8 kousků chřestu odložte na ozdobu, do polévky přidejte smetanu a polévku rozmixujte.
  3. Polévku nechte projít varem a podávejte s kousky chřestu a lístečky kerblíku.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,50g
  • Sacharidy:

    94,50g
    • Cukry:

      14,20g
  • Tuky:

    116,49g
  • Vláknina:

    28,00g

Aktivita pro spálení: 69 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Tymiánová polévka

(14 hlasů)
20min
511 kJ

Kedlubnová polévka

(14 hlasů)
45min
418 kJ

Bramboračka

(14 hlasů)
45min
349 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřestová polévka s kerblíkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat