Prostreno.cz

Hovězí v ostružinovém víně

Minutka z hovězího masa s ostružinovým vínem.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 10min

    50min příprava

    20min vaření

  • 1087 kJ / 259 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy1g
tuky20g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na širší nudličky. Bylinky promíchejte s olivovým olejem (4 lžíce odložte), citrónovou šťávou a pepřem. Maso v této marinádě marinujte 1 hodinu.
  2. Pak maso osolte a orestujte ze všech stran na pánvi se 4 lžícemi oleje. Maso vyndejte a udržujte v teple.
  3. Na pánev přidejte víno, část marinády a povařte zprudka 10 minut.
  4. Maso přelijte omáčkou a nechte na teplém místě 30 minut odpočinout.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,20g
  • Sacharidy:

    86,00g
    • Cukry:

      9,24g
  • Tuky:

    122,50g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 259 kcal

32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

77

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí s hruškou

(9 hlasů)
1h a 35min
527 kJ

Hovězí polévka s těstovinou

(11 hlasů)
1h a 50min
414 kJ

Plněné hovězí plátky

(6 hlasů)
1h a 35min
753 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Hovězí v ostružinovém víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat