Prostreno.cz

Králík na divoko

Typická italská příprava králíka.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 1h a 30min

    15min příprava

    1h a 15min vaření

  • 623 kJ / 148 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny19g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V kastrolu na rozehřátém oleji orestujte ze všech stran porce králíka. Maso osolte, opepřete, vyndejte z kastrolu a odložte stranou.
  2. Do stejného kastrolu přidejte nasekaný česnek a na mírném ohni restujte 2 minuty, česnek nesmí zhnědnout! Přidejte nakrájená rajčata, rajský protlak, rozmarýn, víno a zvolna vařte asi 5 minut.
  3. Přidejte porce králíka, přikryjte a na mírném ohni vařte asi jednu hodinu nebo dokud maso nezměkne.
  4. Před dokončením přidejte lístky bazalky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,33g
  • Sacharidy:

    196,51g
    • Cukry:

      9,24g
  • Tuky:

    125,21g
  • Vláknina:

    73,10g

Aktivita pro spálení: 148 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení



Podobné recepty

Králičí roláda s bylinkovou směsí

(13 hlasů)
1h a 50min
627 kJ

Králičí stehna na koriandru

(13 hlasů)
1h a 15min
433 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na divoko

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat