Prostreno.cz

Platýz s fenyklem

Plátky platýze s houbami a fenyklem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 400 kJ / 95 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy6g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl nakrájejte na proužky, které povařte 10 minut v mírně osolené vodě. Fenykl přelijte studenou vodou a sceďte.
  2. Na másle orestujte nakrájenou, oloupanou šalotku, přidejte dobře okapané houby a duste 5 minut.
  3. Přidejte osolené, opepřené filety platýze, zakápněte citrónovou šťávou a poduste zvolna 5 minut.
  4. Filety otočte, k rybám přidejte fenykl, petrželku, přikryjte a duste ještě 10 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,30g
  • Sacharidy:

    104,90g
    • Cukry:

      20,00g
  • Tuky:

    87,10g
  • Vláknina:

    37,00g

Aktivita pro spálení: 95 kcal

11

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Platýz s hroznovým vínem

(17 hlasů)
45min
591 kJ

Platýz s citronovým přelivem

(8 hlasů)
45min
882 kJ

Ryby na víně

(7 hlasů)
1h a 5min
941 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Platýz s fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat