Prostreno.cz

Teplý avokádový salát

Teplý salát jako předkrm.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 1353 kJ / 323 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy14g
tuky26g

Ingredience na

  • 2 ks zralého avokáda
  • 150 g baby špenátu
  • 200 g anglické slaniny
  • 8 lžic medu
  • 120 g rozdrobené nivy
  • 150 g nasekaných vlašských ořechů
  • 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujte nakrájenou anglickou slaninu, přidejte med a promíchejte.
  2. Avokádo nakrájejte na klínky.
  3. Špenát opláchněte, osušte a rozdělte na talíře. Přidejte avokádo, rozdrobený sýr, nasekané ořechy, posypte anglickou slaninou s medem a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,61g
  • Sacharidy:

    107,04g
    • Cukry:

      87,14g
  • Tuky:

    243,90g
  • Vláknina:

    12,80g

Aktivita pro spálení: 323 kcal

40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

96

minut uklízení



Podobné recepty

Řepa s avokádem

(21 hlasů)
15min
661 kJ

Avokádový salát se slaninou

(9 hlasů)
25min
1202 kJ

Mrkvový salát s avokádem

(14 hlasů)
20min
595 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Teplý avokádový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat