Prostreno.cz

Mořský vlk s rajčaty

Pečená ryba s letní zeleninou.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 336 kJ / 80 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky2g

Ingredience na

  • 4 ks filetů z mořského vlka
  • 300 g velkých masitých rajčat
  • 3 stroužky česneku
  • 100 g cibule
  • 2 ks čerstvého fenyklu
  • 500 g uvařených brambor
  • 750 ml bílého vína
  • 5 špetek mořské soli
  • 50 ml olivového oleje

Postup přípravy

  1. Rajčata, česnek a cibuli nakrájejte na malé kousky. Umytý fenykl rozpulte a odstraňte košťál. Napůl uvařené brambory nakrájejte na plátky.
  2. Do zapékací mísy vložte ryby s rajčaty a česnekem, přidejte cibuli, nakrájený fenykl a brambory.
  3. Vše přelijte bílým vínem, dochuťte solí, pepřem a pokapejte olivovým olej. Pečte v troubě cca 30-40 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,43g
  • Sacharidy:

    73,61g
    • Cukry:

      10,53g
  • Tuky:

    102,12g
  • Vláknina:

    10,10g

Aktivita pro spálení: 80 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení



Podobné recepty

Candát s houbami

(8 hlasů)
50min
624 kJ

Grilované kalamáry

(12 hlasů)
40min
602 kJ

Makrela na citronové trávě

(10 hlasů)
40min
881 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk s rajčaty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat