Prostreno.cz

Vepřové medailonky ve slanině

Vepřové v plátcích slaniny.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 799 kJ / 191 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny20g
sacharidy1g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Medailonky osolte, opepřete, po obvodu omotejte plátky slaniny a převažte provázkem.
  2. Na pánvi rozpalte dvě lžíce oleje a zprudka na něm opečte maso – mělo by to trvat asi tři až pět minut z každé strany.
  3. Ze zbylého oleje, octa, hořčice, česneku a špetky soli ušlehejte omáčku a tou teplé steaky pokapejte na talíři.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    88,00g
  • Sacharidy:

    109,60g
    • Cukry:

      11,38g
  • Tuky:

    155,58g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 191 kcal

23

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové medailonky s pomerančem

(10 hlasů)
45min
838 kJ

Vepřové medailonky s žampiónovou omáčkou

(10 hlasů)
40min
460 kJ

Vepřové medailonky s hruškami

(11 hlasů)
45min
427 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové medailonky ve slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat