Prostreno.cz

Rybí filé s bílým vínem

Rybí filé s omáčkou z hroznového vína.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 576 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 porce rybího filé
  • 300 g bílého hroznového vína
  • 2 lžičky cukru
  • 2 lžíce másla
  • 250 ml bílého vína
  • 3 lžíce citrónové šťávy
  • 4 lžíce oleje
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Na hlubší pánvi nechte zkaramelizovat cukr, přidejte hroznové víno, citrónovou šťávu, podlijte 2/3 vína a na silnějším ohni poduste 10 minut, přidejte zbytek vína, máslo a poduste dalších 5 minut.
  2. Filety osolte, opepřete a na oleji z obou stran zvolna opečte.
  3. Filety podávejte přelité omáčkou z hroznového vína.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,10g
  • Sacharidy:

    193,10g
    • Cukry:

      108,00g
  • Tuky:

    184,90g
  • Vláknina:

    27,00g

Aktivita pro spálení: 137 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Filé ze pstruha s pistáciemi

(13 hlasů)
1h a 25min
799 kJ

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
473 kJ

Rybí filé s pórkem

(9 hlasů)
40min
517 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s bílým vínem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat