Prostreno.cz

Zaječí guláš

Guláš nemusí být vždy jen z hovězího nebo vepřového masa.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 527 kJ / 126 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky7g

Ingredience na

  • 500 g zaječího předku
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce sádla
  • 150 g uzeného bůčku
  • 2 lžíce sladké mleté papriky
  • 400 ml zeleninového vývaru
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 100 ml smetany
  • 3 ks cibule

Postup přípravy

  1. Zaječí předek nasekejte na menší kousky a osolte.
  2. Na sádle nechte zpěnit nakrájenou cibuli, přidejte papriku a na menší kousky nakrájený bůček a vše zprudka orestujte.
  3. Podlijte vývarem, přidejte maso, rajčatový protlak a duste doměkka.
  4. Měkké maso vykostěte a do guláše přidejte smetanu.
  5. Prohřejte a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,12g
  • Sacharidy:

    98,10g
    • Cukry:

      14,00g
  • Tuky:

    180,05g
  • Vláknina:

    35,00g

Aktivita pro spálení: 126 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Guláš z divočáka

(23 hlasů)
1h a 45min
667 kJ

Jelení guláš s houbami

(19 hlasů)
1h a 20min
653 kJ

Guláš z mletého masa

(18 hlasů)
60min
546 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zaječí guláš

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat