Prostreno.cz

Farmářské rizoto

Italské rizoto podle Emanuela Ridi.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 476 kJ / 113 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy15g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V hrnci orestujte na oleji nakrájenou šalotku, přidejte rýži podlijte vínem a míchejte, postupně přilijte vývar.
  2. Chřest, hrášek a fazolky nakrájejte na stejně velké kousky a přidejte je k rýži. Vařte pomalu 20 minut.
  3. K měkké rýži vmíchejte nasekanou petrželku, nasekanou mátu, podle chuti osolte, posypte sýrem a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,60g
  • Sacharidy:

    147,00g
    • Cukry:

      15,64g
  • Tuky:

    130,98g
  • Vláknina:

    17,00g

Aktivita pro spálení: 113 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení



Podobné recepty

Rizoto s petrželkou

(6 hlasů)
40min
486 kJ

Rizoto s chřestem

(9 hlasů)
40min
635 kJ

Rizoto s mandlemi

(7 hlasů)
35min
1513 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Farmářské rizoto

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat