Prostreno.cz

Sleďový salát

Sleďový salát s brusinkami.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

    0min vaření

  • 508 kJ / 121 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky8g

Ingredience na

  • 200 g sleďových filetů
  • 1 ks jablka
  • 1 ks červené cibule
  • 2 lžíce kompotovaných brusinek
  • Na zálivku
  • 2 lžičky hořčice
  • 1 špetka soli
  • 2 špetky čerstvě namletého černého pepře
  • 2 špetky pískového cukru
  • 100 ml zakysané smetany

Postup přípravy

  1. Omyté jablko nakrájejte na malé kousky, oloupanou cibuli nakrájejte na proužky, filety nakrájejte na kostky.
  2. Smetanu prošlehejte s hořčicí, solí, pepřem a cukrem.
  3. Jablka, cibuli a sledě promíchejte, přelijte ochucenou smetanou a posypte brusinkami.
  4. Podávejte s chlebem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,30g
  • Sacharidy:

    204,70g
    • Cukry:

      130,00g
  • Tuky:

    44,57g
  • Vláknina:

    35,00g

Aktivita pro spálení: 121 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Vánoční sleďový salát

(17 hlasů)
20min
937 kJ

Jednohubky ze sleďů

(16 hlasů)
15min
1200 kJ

Sleďové filety v zakysané smetaně

(20 hlasů)
2h a 20min
622 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Sleďový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat