Prostreno.cz

Jehněčí kotlík se zeleninou

Jehněčí guláš se šalvějí, rajčaty a paprikou.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 569 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy5g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Jehněčí kýtu (bez kosti) nakrájejte na kousky.
  2. V litinovém hrnci nechte rozehřát olivový olej a maso na něm orestujte.
  3. Přidejte na větší kousky nakrájenou jarní cibulku a promíchejte.
  4. Asi po pěti minutách přidejte nakrájené papriky, osolte a opepřete.
  5. Jakmile jsou orestované papriky, přidejte nadrobno nakrájená rajčata a duste na mírnějším plameni.
  6. Asi po deseti minutách přidejte rozdrcený česnek a nadrobno nakrájenou šalvěj se zelenou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    57,33g
  • Sacharidy:

    180,71g
    • Cukry:

      14,20g
  • Tuky:

    130,41g
  • Vláknina:

    50,10g

Aktivita pro spálení: 136 kcal

17

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí s hruškou

(7 hlasů)
1h a 35min
1120 kJ

Jehněčí ražničí

(10 hlasů)
1h a 15min
659 kJ

Jehněčí guláš se zelím

(14 hlasů)
1h a 35min
508 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlík se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat