Prostreno.cz

Rybí filet s karotkou

Pečené rybí filé s karotkou pečenou v alobalu.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 632 kJ / 151 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy5g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Dlouhý pruh alobalu přeložte na polovinu. Položte ho na plech a nechte část přesahovat. Do středu naskládejte očištěnou karotku, na ni kousky másla (50 g). Okořeňte drceným kmínem, solí, pepřem a posypte lístky tymiánu a rozmarýnu. Alobal po stranách zvedněte nahoru, přilijte bílé víno a alobal pečlivě uzavřete do balíčku. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 40 minut.
  2. Mezitím filety potřete kořením na ryby. Těsně před tím, než se karotka dopeče, rozehřejte na pánvi zbytek másla s olivovým olejem a filety opečte krátce po obou stranách.
  3. Pak je nechte v pánvi a potřete je nasekanou šalvějí promíchanou s olivovým olejem.
  4. Upečené karotky rozdělte na talíře a na ně položte opečené filety.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,80g
  • Sacharidy:

    327,60g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    233,20g
  • Vláknina:

    128,00g

Aktivita pro spálení: 151 kcal

18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filé s pestem

(8 hlasů)
40min
541 kJ

Filé s červenou paprikou

(12 hlasů)
1h a 5min
416 kJ

Filety z okouna

(9 hlasů)
40min
792 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

kamila76
19.11.2016
Anonym
24.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filet s karotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat