Prostreno.cz

Jehněčí kotletky s dijonskou hořčicí

Jehněčích kotletky s hořčicí a rozmarýnem.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 55min

    1h a 15min příprava

    40min vaření

  • 976 kJ / 233 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy4g
tuky15g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do mixéru dejte opraný rozmarýn, hořčici, sůl, česnek a ocet balsamico, mixér zapněte na 1/2 minuty.
  2. Kotlety rozložte do pekáčku, potřete je hořčicovou směsí a nechte hodinu odpočinout.
  3. Pak kotlety pečte v troubě vyhřáté na 200 °C asi 20-25 minut.
  4. Kotlety vyndejte z trouby, přikryjte alobalem a nechte ještě 15 minut odpočinout. Podávejte s rýži.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,10g
  • Sacharidy:

    113,60g
    • Cukry:

      4,00g
  • Tuky:

    47,68g
  • Vláknina:

    50,00g

Aktivita pro spálení: 233 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

69

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí maso s mrkví

(5 hlasů)
1h a 45min
856 kJ

Jehněčí maso s olivami

(6 hlasů)
1h a 10min
991 kJ

Jehněčí dušené se zelím

(7 hlasů)
1h a 45min
454 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotletky s dijonskou hořčicí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat