Prostreno.cz

Telecí kostky na černém pivě

Telecí maso dušené v černém pivu.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 505 kJ / 120 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy6g
tuky5g

Ingredience na

  • 600 g telecí kýty nebo plece - nakrájené na kostky
  • 3 lžíce oleje
  • 120 ml černého piva
  • 3 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička hnědého cukru
  • 1 ks velké cibule - nakrájené
  • 200 g žampiónů
  • 200 ml masového vývaru
  • 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  1. Nakrájené maso promíchejte s moukou a v kastrolu s rozehřátým olejem opečte.
  2. Posypte cukrem, cibulí, promíchejte, zalijte vývarem smíchaným s protlakem a sójovou omáčkou. Přikryjte a duste, až je maso měkké.
  3. Asi 15 minut před koncem dušení přidejte k masu nakrájené žampióny.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,19g
  • Sacharidy:

    232,38g
    • Cukry:

      103,60g
  • Tuky:

    104,72g
  • Vláknina:

    5,72g

Aktivita pro spálení: 120 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí závitky

(10 hlasů)
1h a 10min
597 kJ

Telecí plátky s mozzarellou

(11 hlasů)
45min
992 kJ

Telecí kostky s bramborem

(11 hlasů)
1h a 10min
638 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí kostky na černém pivě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat