Prostreno.cz

Telecí medailonky se zeleným pepřem

Jemné telecí maso s pikantní omáčkou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 50min

    10min příprava

    40min vaření

  • 822 kJ / 196 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny19g
sacharidy2g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso potřete rozmarýnem, tymiánem, solí a pepřem.
  2. Na části másla velmi krátce medailonky orestujte, pak je uložte na talíř.
  3. Na stejnou pánev přidejte máslo, zelený pepř, krátce orestujte a pak přidejte vodu a whisky. Snižte teplotu a vařte, až se alkohol odpaří.
  4. Pak vraťte maso na pánev, přidejte smetanu, zakryjte pánev a vařte asi 10-15 minut.
  5. Podávejte se zeleným salátem a bramborovou kaší.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,92g
  • Sacharidy:

    172,90g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    141,20g
  • Vláknina:

    82,00g

Aktivita pro spálení: 196 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí na pivu

(6 hlasů)
1h a 50min
411 kJ

Telecí kostky na černém pivě

(8 hlasů)
1h a 5min
506 kJ

Telecí závitky z trouby

(11 hlasů)
1h a 45min
598 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

verrca
13.06.2016
hedvika
01.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí medailonky se zeleným pepřem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat