Prostreno.cz

Vepřové maso dušené s jablky

Kořeněná vepřová panenka s jablky.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 381 kJ / 91 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy10g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájené na plátky opečte na oleji.
  2. Přidejte ostatní suroviny kromě jablek, podlijte vodou a duste 30 minut.
  3. Přidejte jablka, osolte podle chuti a duste ještě 10 minut. Podávejte s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,09g
  • Sacharidy:

    420,32g
    • Cukry:

      173,80g
  • Tuky:

    109,29g
  • Vláknina:

    92,00g

Aktivita pro spálení: 91 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové maso s houbami

(14 hlasů)
1h a 5min
725 kJ

Vepřové maso na červeném víně

(23 hlasů)
1h a 5min
871 kJ

Vepřové maso na pomerančích

(9 hlasů)
5h a 35min
518 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso dušené s jablky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat