Prostreno.cz

Telecí maso s karotkou

Jemné telecí maso s karotkou a hráškem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 706 kJ / 168 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy7g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso osolte, opepřete a stáhněte potravinářským provázkem.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte nakrájenou slaninu a restujte tak 1 minutu.
  3. Na slanině s cibulí opečte ze všech stran připravené maso.
  4. Maso i s cibulí přeložte do pekáčku, podlijte malým množstvím vody, nebo vývaru, posypte šalvějí, přikryjte a duste v troubě přibližně 1 hodinu.
  5. Na rozehřátém másle poduste nakrájenou karotku s hráškem. Podle chuti osolte a opepřete.
  6. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte s karotkou a hráškem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    97,10g
  • Sacharidy:

    158,80g
    • Cukry:

      20,14g
  • Tuky:

    228,65g
  • Vláknina:

    49,00g

Aktivita pro spálení: 168 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí na bílém víně

(7 hlasů)
1h a 30min
539 kJ

Telecí plátky s kiwi

(10 hlasů)
30min
513 kJ

Plněné telecí rolády

(7 hlasů)
1h a 30min
392 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s karotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat