Prostreno.cz

Jehněčí na kardamomu

Jehněčí kotletky,  mrkev a cibule s kořením chilli.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 850 kJ / 203 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy11g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 160 °C.
  2. Na větší pánvi rozehřejte olej a orestujte na silnější nudličky nakrájenou mrkev a cibuli nakrájenou na kolečka. Mrkev a cibuli dejte do pekáčku.
  3. Maso osolte a obalte v mouce.
  4. Maso vložte do pánve a narychlo osmažte při vysoké teplotě asi 5 minut dokud maso nezhnědne po obou stranách.
  5. Přendejte maso do pekáčku k mrkvi a cibuli.
  6. Bobkový list, kardamom, římský kmín, chilli pastu (sambal oelek) a kokosové mléko, dobře promíchejte a směsí přelijte kotlety.
  7. V předehřáté troubě pečte asi 1,5-2 hodiny dokud maso nezměkne.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    88,94g
  • Sacharidy:

    293,40g
    • Cukry:

      20,20g
  • Tuky:

    226,40g
  • Vláknina:

    89,10g

Aktivita pro spálení: 203 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí kotlety s mátou a petrželkou

(10 hlasů)
60min
1112 kJ

Jehněčí maso se zelím

(9 hlasů)
1h a 30min
549 kJ

Jehněčí kýta se zeleninou

(9 hlasů)
2h a 35min
657 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí na kardamomu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat