Prostreno.cz

Guláš na pivu

Hovězí maso s pivem je dobrá kombinace.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 2h a 0min

    15min příprava

    1h a 45min vaření

  • 387 kJ / 92 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso a očištěnou mrkev nakrájejte na kostky.
  2. Na sádle nechte zpěnit pokrájenou cibuli, přidejte maso, opepřete, přidejte kmín a společně restujte za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule.
  3. Podlijte asi polovinou piva a pod pokličkou duste do změknutí masa. V polovině dušení přidejte nakrájenou mrkev.
  4. Během dušení podlévejte pivem.
  5. K měkkému masu přidejte rozdrobený nebo nastrouhaný chléb, majoránku a povařte do zhoustnutí.
  6. Nakonec přidejte rozmačkaný česnek, případně dosolte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    68,54g
  • Sacharidy:

    271,30g
    • Cukry:

      25,20g
  • Tuky:

    138,78g
  • Vláknina:

    83,10g

Aktivita pro spálení: 92 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení



Podobné recepty

Guláš z vepřových jater

(13 hlasů)
40min
473 kJ

Párkový guláš

(10 hlasů)
45min
391 kJ

Guláš z králíka

(18 hlasů)
1h a 15min
746 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Guláš na pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat