Prostreno.cz

Pikantní pečený pstruh

Pikantnost tohoto pokrmu bude záviset na množství chilli papriček, zelené papričky jsou jemnější.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 60min

    20min příprava

    40min vaření

  • 317 kJ / 75 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy10g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Pstruhy omyjte a osušte papírovým ubrouskem, osolte, opepřete, do každého pstruha vložte několik koriandrových lístků, překrojené chilli papričky, nakrájené papriky, plátky limetky a plátky zázvoru.
  3. Ryby uložte vedle sebe do máslem vymazané zapékací mísy, obložte je pokrájenými šalotkami, pokapejte citrónovou šťávou a na každého pstruha položte kousek másla, můžete podlít malým množstvím vody.
  4. Zapékací misku přikryjte a pečte v troubě 30 - 40 minut, podle velikosti pstruhů.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,10g
  • Sacharidy:

    134,90g
    • Cukry:

      27,00g
  • Tuky:

    107,80g
  • Vláknina:

    39,00g

Aktivita pro spálení: 75 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba v parmské šunce

(8 hlasů)
40min
212 kJ

Tuňák s petrželkou a brambory

(6 hlasů)
2h a 50min
598 kJ

Pečená treska s koprovou omáčkou

(5 hlasů)
45min
833 kJ
Více receptů

Celkem 9 komentářů

verrca
26.05.2016
verrca
22.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Pikantní pečený pstruh

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat