Prostreno.cz

Krevetová polévka

Smetana a tymián dodá polévce tu správnou chuť.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 258 kJ / 61 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy5g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na másle orestujte na proužky nakrájený pórek, na proužky nakrájenou mrkev, posypte moukou a promíchejte.
  2. Přidejte vodu, kostky vývaru a vařte 15 minut.
  3. Přidejte smetanu a vařte ještě 5 minut, pak rychle vmíchejte do polévky krevety a už NEVAŘTE.
  4. Podle chuti osolte, opepřete a hned podávejte hustě posypané čerstvým tymiánem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,26g
  • Sacharidy:

    200,40g
    • Cukry:

      15,00g
  • Tuky:

    124,35g
  • Vláknina:

    46,10g

Aktivita pro spálení: 61 kcal

7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

18

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka s mořskými plody

(20 hlasů)
30min
497 kJ

Hustá mušlová polévka

(15 hlasů)
60min
423 kJ

Polévka s krevetami

(11 hlasů)
35min
294 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Krevetová polévka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat