Prostreno.cz

Treska s koprem

Treska zapečená se smetanou, šalotkou, pórkem a koprem.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 521 kJ / 124 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy10g
tuky7g

Ingredience na

  • 4 porce tresky á 180-200 g
  • 250 ml 33% smetany
  • 4 špetky mletého černého pepře
  • 5 ks šalotky
  • 1 ks pórku
  • 1 lžíce tekutého ochucovadla maggi
  • 1 svazek kopru
  • Na vymazání
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Oloupanou šalotku a očištěný pórek nakrájejte na tenké plátky.
  3. Do vymazané zapékací misky uložte opepřené porce tresky, posypete šalotkou a pórkem.
  4. Ve smetaně rozmíchejte sypké ochucovadlo, polovinu kopru, který jemně nasekejte a přelijte ryby.
  5. Pečte v troubě přibližně 20 - 25 minut.
  6. Podávejte posypané zbývajícím koprem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,82g
  • Sacharidy:

    102,50g
    • Cukry:

      17,00g
  • Tuky:

    135,20g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 124 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Škeble na víně

(9 hlasů)
40min
404 kJ

Salát s dušenou treskou

(8 hlasů)
35min
474 kJ

Makrela s rozmarýnem

(10 hlasů)
40min
344 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska s koprem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat