Ingredience na
- 1.2 kg
dýně hokaido
- na dýňovou směs
- 3 špetky
soli
- na dýňovou směs
- 1 lžička
octa z bílého vína
- k zastříknutí
- 1 svazek
jarní cibulky
- 1 ks
malé červené chilli papričce
- 1 ks
vanilkového lusku
- 1 lžíce
oleje
- 50 g
vlašských ořechů
- 2 lžíce
sušených Cranberries
- amerických brusinek
- 1 lžíce
medu
- 6 lžic
tekutiny z vaření dýně
- 400 g
srnčího hřbetu
- 4 špetky
soli
- 4 špetky
mletého pepře
- 1 lžíce
oleje
- 250 ml
zvěřinového vývaru
- 2 lžíce
créme fraîche
- nebo zakysané smetany
TIP:
Kdo dělá noky vlastnoručně, může přidat do těsta i jemně mleté vlašské ořechy a podávat srnčí hřbet s rafinovanými ořechovými nočky.