Prostreno.cz

Hovězí kostky s hráškem

dušené hovězí maso s hráškem a bramborami
Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 1h a 55min

    15min příprava

    1h a 40min vaření

  • 547 kJ / 130 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na

  • 700 g hovězího masa na dušení - kýta, plec, roštěnka
  • 1 ks velká cibule
  • 4 lžíce řepkového oleje
  • sůl a mletý pepř
  • 2 kostky šťáva k hovězímu masu
  • 500 ml vody
  • 2-3 ks brambory
  • 250 g mraženého hrášku
  • 1 ks červená paprika

Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli,přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte.
  2. V teplé vodě rozmíchejte 2 kostky šťávy a přidejte k masu,přikryjte a duste doměkka,pokud je třeba přidejte během dušení vodu.
  3. Před koncem dušení přidejte k masu oloupané,na kostičky nakrájené brambory ,na kostičky nakrájenou papriku a hrášek. Duste ještě 10-15 minut,nebo až změknou brambory.
  4. Podle chuti osolte a opepřete



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,20g
  • Sacharidy:

    44,00g
    • Cukry:

      11,53g
  • Tuky:

    117,21g
  • Vláknina:

    9,00g

Aktivita pro spálení: 130 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hovězí kostky s hráškem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat