Prostreno.cz

Grilovaný hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě

Originální a snadný recept na grilování hermelínu, s nimiž oslníte na každé grilovací párty.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 690 kJ / 165 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy8g
tuky12g

Ingredience na

  • 1 balení Sedlčanského Hermelínu na gril - 4 ks sýra
  • 4 lžičky dijonské celozrnné hořčice
  • 2 ks větší cibule
  • 60 g kompotovaných, čerstvých nebo mražených brusinek
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 200 ml světlého piva
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. V hluboké pánvi nahřejte olej, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli a brusinky. Jakmile cibule začne zlátnout, přisypte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí a nezačne karamelizovat. Zalijte pivem, podle chuti přisolte a odstavte.
  2. Hermelíny potřete hořčicí, posaďte do alobalu a na každý dejte ¼ cibule. Zakryjte ji kouskem pečicího papíru a zabalte do alobalu.
  3. Dejte na gril a pečte 5 - 7 minut z každé strany. Hotové sýry můžete při podávání doplnit listy salátu a pečivem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,70g
  • Sacharidy:

    128,50g
    • Cukry:

      107,00g
  • Tuky:

    134,85g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 165 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

49

minut uklízení



Podobné recepty

Brambory pečené s tymiánem

(13 hlasů)
1h a 20min
401 kJ

Pečená zelenina s klobásou

(10 hlasů)
40min
730 kJ

Fazolky s parmazánem

(7 hlasů)
30min
577 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Grilovaný hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat