Prostreno.cz

Hrášková polévka s kuřecím masem

Snadno, rychle a chutně připravíte polévku ze sterilovaného hrášku a kuřecího masa.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 311 kJ / 74 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy11g
tuky1g

Ingredience na

  • 2 l kuřecího vývaru
  • 2 ks kuřecích čtvrtek na polévku
  • 2 plechovky sterilovaného hrášku á 200ml
  • 150 g uvařených těstovin - mušliček
  • 1 hrst zelené petrželky

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso vložte do vývaru a uvařte. Pak maso oberte od kostí a vložte zpět do polévky.
  2. Přidejte uvařenou těstovinu, hrášek bez nálevu a nechte projít varem.
  3. Podávejte posypané zelenou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,50g
  • Sacharidy:

    101,70g
    • Cukry:

      8,00g
  • Tuky:

    7,50g
  • Vláknina:

    10,00g

Aktivita pro spálení: 74 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka z řapíkatého celeru

(27 hlasů)
35min
248 kJ

Polévka z mražené zeleniny

(24 hlasů)
30min
142 kJ

Celerová polévka s hruškou

(14 hlasů)
40min
220 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hrášková polévka s kuřecím masem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat