Prostreno.cz

Jehněčí kotlety s mátou

Recept na jehněčí kotlety pečené s bylinkami.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 2h a 50min

    2h a 20min příprava

    30min vaření

  • 1463 kJ / 349 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny20g
sacharidy2g
tuky28g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do uzaviratelné nádoby dejte omyté kotlety, nasekanou mátu, prolisovaný česnek, olej, citronovou kůru a libeček. Nádobu uzavřete a protřepejte. Dejte na 2 h do lednice.
  2. Pak celý obsah dejte na pekáček osolte, posypte pepřem a pečte v troubě na 180°C asi 30 minut.

TIP:

Maso má velmi jemnou vůni a obsahuje málo tuku, který ovšem velice rychle chladne a je nutné mít před servisem pokrmu nahřáté talíře.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    66,00g
  • Sacharidy:

    159,40g
    • Cukry:

      7,20g
  • Tuky:

    127,38g
  • Vláknina:

    37,00g

Aktivita pro spálení: 349 kcal

43

minut jízdy na kole

33

minut běhu

104

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená jehněčí kýta

(17 hlasů)
1h a 55min
988 kJ

Jehněčí kotlety

(15 hlasů)
45min
1064 kJ

Velikonoční jehněčí roláda

(19 hlasů)
2h a 15min
1075 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety s mátou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat