Prostreno.cz

Candát s pestem

Rybí filé plněné pestem a sýrem.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 55min

    25min příprava

    30min vaření

  • 663 kJ / 158 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky12g

Ingredience na

  • 6 porcí filé candáta, nebo štiky
  • 3 špetky soli a pepře - podle chuti
  • 150 g smetanového sýra
  • 4 lžíce pesta
  • 1 ks pórku
  • 200 ml smetany na vaření
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 1 svazek jarní cibulky

Postup přípravy

  1. Rybí filé osolte a opepřete.
  2. Smetanový sýr smíchejte s pestem, rybí filé směsí potřete a srolujte.
  3. Očištěný pórek nakrájejte a nasypte do pekáčku.
  4. Na pórek uložte porce ryb, zalijte smetanou, vývarem a duste v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 25 - 30 minut.
  5. Hotový pokrm posypte nakrájenou cibulkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,31g
  • Sacharidy:

    39,96g
    • Cukry:

      9,00g
  • Tuky:

    115,80g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 158 kcal

19

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení



Podobné recepty

Tilapie na oreganu

(20 hlasů)
40min
756 kJ

Domácí rybí nugety

(23 hlasů)
35min
557 kJ

Grilovaná tilapie

(7 hlasů)
1h a 15min
449 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Candát s pestem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat