Prostreno.cz

Ryba se studenou omáčkou

Pečená ryba se studenou hořčičnou omáčkou.

Ohodnotit
(21 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 646 kJ / 154 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy3g
tuky10g

Ingredience na

  • 800 g filet oblíbené ryby
  • 2 snítky tymiánu
  • 1 ks šalotky
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého barevného pepře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • Na omáčku
  • 60 ml olivového oleje
  • 30 ml citronové šťávy
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 špetka soli

Postup přípravy

  1. Ryby osolte, opepřete a zvolna opečte na oleji s máslem. Při pečení ryby posypte tymiánem.
  2. Mezi tím vyšlehejte metličkou olej, hořčici a citronovou šťávu, podle chuti osolte.
  3. Ryby podávejte s omáčkou, posypané jemně nakrájenou šalotkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,30g
  • Sacharidy:

    117,90g
    • Cukry:

      20,00g
  • Tuky:

    292,50g
  • Vláknina:

    47,00g

Aktivita pro spálení: 154 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba s pomerančovou kůrou

(17 hlasů)
45min
552 kJ

Losos s orestovaným česnekem

(24 hlasů)
40min
1167 kJ

Rybí karbanátky

(28 hlasů)
55min
827 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba se studenou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat