Komentáře k článku

Petr 28.04.2015

Každý, kdo pořád hovězí, dostane čas od času chuť na zajíčka...

neznámy 28.04.2015

Rada pre manželky : Neskumajte, koho ma za milenku váš manžel. Ničomu to nepomôže. Čím skôr sa snažte, aby ste vy bola jeho milenkou. Chovajte sa PRESNE tak, ako sa chovajú milenky. Prestante sa hrať na manželku. Muži maju milenky práve preto, že sa nechovajú ako manželky. Manželstvo zabíja lásku.

... neznámy 27.10.2015

Tak stupidní komentář jsem nečekala. Každá žena, se bude chovat jako manželka, zvláště, když tou manželkou je. Jestli manželství vidíš jako problém, tak to by sis měl vyměnit "brýle". To, že ženská je manželkou není pokyn pro manžela, aby si hledal milenku. Problém je úplně v něčem jiném. A to v blbosti chlapa, který si špatně vybral. A v blbosti jich obou dohromady, že si nerozumí či si nechtějí rozumět. V tom je celý problém se vztahy. Manželka má zaujímat roli přítelkyně i milenky, ale to, že si chlap něco z toho hledá jinde jen dokazuje to, že byli zcela neschopní se blíže poznat a sblížit natolik, aby se dopracovali do všech svých možných rolí...

Vedma neznámy 27.10.2015

Přesně souhlasím, že z veliké většiny za to můžeme my ženy, že chlapi od nás utíkají za jinými. A věřte, že to nejsou oni kdo začnou podvádět,ale jsme to právě my. Když ptacka lapaji, dobře mu zpívají. A my ženy jsme na to expertky. Stále chodíme perfektně nalicene, oblečené, stále máme na svého partnera chuť a i když nemáme, tak se nebranime, každé deko na svém těle řešíme (bez jeho zatěžování), na probirani všeho máme kamarádky. Snažíme se ukázat jako dokonalé sluzky, kuchařky a hospodyňky, které i o půlnoci jsou mu schopné jít uvařit guláš. A pak najednou se v nás něco zlomí. Když chlapa máme jistého už tolik o sebe nepecujeme. Častěji nás vidí ve vytahanych teplakach s rozcuchanymi vlasy. Doma úklid už není tak zásadní, máme plno práce a taky může pomoct. Radši vaříme z polotovarů, aby se neřeklo, ze chlapa trapime hlady, z kterých jen kyneme. A pak se nedivte, že až na něj bude mrkat slečna s dokonalym make-upem, v dokonalých šatech. Pozve ho k sobě do precizně uklizeneho bytu na dvojku bílého. A zacne mu septat sladká slůvka, které od Vás už dlouho neslyšel, protože chlapi lichotka nepotřebují. Ze se zlaka, a udělá z ní milenku.

Lindetka 08.04.2016

Ruku na srdce dámy *6**1* .... Na nevěru musí být dva.... A v každém z nás je někde ten ďábel, který prostě nejde ovládnout a vášeň, chuť, adrenalin a touha nám zatemní mysl a prostě se to stane... A je jedno jestli tuhle situaci vyprovokuje ženská nebo chlap... Prostě fifty/fifty *19*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat