5 věcí, které pohřbí letní sex

Občas se říká, že neplánované akce jsou ty nejlepší. Svatá pravda. Zapomeňte na všechno, co o dovolené a volnu chcete stihnout a zažít. Některé okolnosti prostě neovlivníte. Důkaz? Těchto pět věcí vás při sexu, před ním nebo i po něm může dost negativně zaskočit. Jste na ně připraveni?

Neobyčejně kouzelné a magické léto dává všechno, jenom ne imunitu vůči trapasům a zdravotním potížím. Co všechno se vám může stát, pokud si konečně dovolíte, že vypnete? Na tyhle příhody „z postele“ se připravte. Číhají i na vás!

1. Nezvaná návštěva

„Dorazili jsme do hotelu v Dubaji, já šla na záchod a přišla jsem na to, že mám menstruaci. A to jsem si ji oficiálně odbyla už týden před odletem,“ krčí rameny čtenářka Jana, která byla situací dost zklamaná.

Jednak jsem u sebe neměla žádné hygienické pomůcky, ale taky nemám ráda milování na červenou,“ popisuje s tím, že tahle dovolená, která navíc byla i něco jako líbánky, se totálně nepovedla. No jo, po překonání několika časových pásem si buďte jistá, že nový režim s vaší menstruací dost zamává. Příroda je silnější než vaše zbožné přání…

2. Kolaps v horku

Dorazili jste do exotické destinace nebo se poflakujete na lehátku u nás v Česku? Paráda, ale co se týče sexu, dejte si pozor. Choutky a skotačení na slunci mohou zvěstovat vážné problémy, neboť horko unavuje organismus, odvodňuje a zvyšuje tepovou frekvenci.

Tenhle letní drink může špatně zapůsobit nejen na lidi s potížemi srdce, ale i na netrénované milence se sníženou kondicí. Na řadu přichází malátnost, nevolnost nebo dokonce i infarkt. Říkat si v duchu „já to dám, nejsem žádný béčko“, není úplně nejlepší nápad. Kdekdo může svoje síly doopravdy přecenit.

Pokud tedy kvůli horku padají i mouchy v letu, zalezte si do sprchy a pusťte na sebe ochlazující kapky. Anebo si ten sex nechte na jindy, ať po zbytek pobytu draze zaplacené dovolené nemusíte litovat.

3. „Zásek“ ve vodě i v písku

Je všeobecně známé, že voda odplavuje poševní sekrety, takže sex neklouže tak, jak by si zasloužil, jenže ona je tu i další nemilá věci… Ještě nikdo nevymyslel kondom, který by byl vůči vodě odolný a naprosto spolehlivý. Navíc vzniká riziko jeho sklouznutí.

Pak hodně záleží na tom, jestli vedle sebe máte dlouhodobého partnera, či nějakou známost na jednu noc. Podle toho se snižuje či zvyšuje míra šílenství. Je vám to jedno? Berete hormonální antikoncepci a na partnera se dá spolehnout? Tak prima. Teď ještě vyřešit ty sinice, řasy, bakterie a různé další breberky. Když se tyhle holky dostanou „dovnitř“, postarají se o výtok nebo infekci. Jo, a na souši si taky moc nepomůžete. Písčité pláže jsou totiž jedna velká aréna problémů.

Po dovolené jsem šla k doktorovi s pěknou svědivostí a zapáchajícím výtokem. Stěry prokázaly, že mám v sobě nějakou bakterii, která se vyskytuje v hlíně, v písku a ve výkalech psů. Proto si dejte pozor, na co a kde si sedáte nebo leháte,“ krčí rameny čtenářka Marie.

4. Poranění z úleku nebo zuřivosti

Že by vám milenec nebo partner nikdy neublížil? Tak to je snad jasné, ne? Ale co když to udělá nevědomě? Dost často se totiž stává, že se při sexu rozjede (nebo vy oba vinou místního skvělého alkoholu). Taky může být vyrušen a zaskočen. On sebou škubne, zaryje třeba prsty příliš hluboko – a je to tady. Trhlina jako blázen na sebe nenechá dlouho čekat. Hrozí nemilé krvácení a vysoká náchylnost k infekcím. „Parádní“ komplikace v dobách volna!

5. Selhání původně spolehlivého kondomu

První prezervativ byl z tak silného materiálu, že se dal prát. Ve 30. letech existoval kondom pro obě pohlaví, který se používal buď jako klasický kondom, nebo se sroloval a byl z něj pesar. Dneska už je trochu jinak – pohodlnější. Stačí koupit balíček, opatrně ho rozdělat, nasadit a užít si. Jenže kdo kontroluje exspirační dobu a stará se o to, jestli kondom nebyl dlouho na přímém slunci nebo se nevystavil vlhku? Na to ve chvíli vášně není čas. Ale měl by být. Jinak si kromě vysportovaného břicha z dovolené přivezete i dvě čárky na těhotenském testu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat