Divoké husy jako milostná poloha

Divoká husa. Kejhá, dělá se na smetaně nebo v rosolu - a může být aktivní jak ve dne, tak v noci. Což platí i pro vás, když si vyzkoušíte milostnou polohu divokých hus. V čem je jiná než ostatní a proč jsou z ní muži doslova paf?

Někteří tvrdí, že milostných poloh existují stovky a stovky. Jeden výzkumník dokonce určil, že jich je celkem 10 000. Začal od misionáře a skončil u bizarních, atletických, náročných a někdy opravdu dost špatně proveditelných pozic. Skutečnost je taková, že ačkoli je oficiálně zaregistrováno na šest set různých poloh, existuje pouze pět základních, od kterých se to všechno odráží: misionář, jezdecká, tedy žena nahoře, zezadu (psí), tváří v tvář (v sedu nebo v kleku), bok po boku (1). Nechtělo by to změnu? Schválně, jestli víte, jak vypadá poloha divokých hus.

Není husa jako husa

Silnou stránku této pozice představuje fakt, že muž má rukama jedinečný přístup k poštěváčku ženy a může jej využít k řízení rychlosti jejího orgasmu. Poloha je rovněž příjemnější, muž se na svoji milenku dívá. Ovšem měla by se provozovat pouze za jedné podmínky. Na podlaze vedle postele musí být širší předložka nebo tlustý koberec, který eliminuje nepohodlí a předchází zranění (1). Jinak se není čeho bát. A jak na to?

Prevence předčasného orgasmu

Vy se položíte tak, že zadeček přilepíte na postel a horní část zad nasměrujete na podlahu. Záda by měla být narovnaná. (Udělejte si pohodlí, jak to jen půjde.) Pokud budete potřebovat, opřete si hlavu o nohy muže. Ten si sedne na postel mezi vaše nohy a přitáhne si vás k sobě. Možnosti pohybu pánví jsou u obou partnerů omezeny, a tak se poloha divokých hus hodí obzvlášť pro muže, kteří se cítí být ohroženi předčasným vyvrcholením, k němuž u někoho často dochází, pustí-li se dvojice do nějaké dobrodružnější milostné polohy (1). A teď pocity…

Když je sex tak nějak hezčí

Můžete v sobě držet milencům penis a přitom ho svírat zatínáním pánevního svalstva. Nahrne se vám krev do hlavy, takže laskání i orgasmus se stane intenzivnějším. Muž vás může hýčkat na klitorisu. Taky se dá snadno zvýšit tempo tím, že si vás muž přitáhne vzhůru k sobě tak, že na něm budete dřepět na bobku. Vy pak převezmete iniciativu, nebo požádáte milence, aby se předklonil a chytil vás okolo pasu. (Tahle ukázka mužnosti se vám bude líbit.)

Obecně pánové tuhle polohu doslova milují, neboť jsou závislí na zrakové stimulaci. Mají vás před sebou jako na talíři, mohou si vás prohlížet, sledovat a vidí, jak se jejich penis zanořuje do pochvy. Ženám se zase líbí pro oční kontakt a variabilitu (dá se opřít o nohy, zvedat je podle možností.)

Co se týče nevýhod, je nutná podložka nebo již zmíněný koberec u postele, penis by měl být řádně ztopořený, jinak by si mohl ublížit. Nejste paní situace. Pokud se milenec nechá unést okamžikem a začne přirážet jako o život, rovnou mu řekněte, aby se držel zpátky (1). A jak mu fakt udělat radost?

Čelem vzad – dominance i podřízenost

Změněná varianta obráceně je něco jako sexuální žně. Vy zadek na posteli, horní polovina těla na podlaze – obličejem dolů. Důvodů, proč to zkusit i takhle, je několik. Ňadra volně visí dolů, takže se víc prokrví a pak mají citlivější bradavky. Chybí zraková stimulace, čímž si můžete připadat anonymněji, chlípněji. Vaše hýždě jsou přitisknutá k varlatům, tedy se „sama“ stimulují. Milenec vidí na vaše pozadí (je v sedmém nebi). Navíc on se cítí dominantně, přiráží hlouběji, může mít různé fantazie, takže mu nic nebrání v tom, aby to naplno rozjel. (Dobré vědět v případě, že nemáte náladu na dlouhý sex a toužíte se třeba vyspat.) (1). Tak co, jdete do toho?

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7691886/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat