Fantazie o hrátkách se ženou

Žijete s mužem, milujete se s ním, ale přesto vás umí vzrušit fantazie o sexu s osobou stejného pohlaví? Pak v sobě dusíte tajemství, které vypovídá o vašem současném vztahu!

„Tuhle jsem nemohla v noci spát, tak jsem brouzdala na satelitu a narazila jsem na jeden porno kanál, kde se spolu mazlily dvě ženy,“ vypráví šestatřicetiletá čtenářka Zorka s tím, že ji „děj“ scény nesmírně zaujal.

„Tak procítěné, něžné a zároveň smyslné. Byla jsem z toho úplně vyřízená,“ popisuje a dodává, že její vzrušení bylo tak velké, až se sama přivedla k orgasmu. „Ale je to normální? Nejsem třeba lesbička, která svoji orientaci zjistila až teď? Vůbec nevím, co si o tom myslet. Jen u mne pořád platí, že když si na to vzpomenu, mám mokro v rozkroku,“ červená se. Pravdu? No a co!? Vlastně se jedná o skvělý zážitek!

Kámen cihlu a cihla s cihlou

Je nutné rozlišovat mezi opravdovou homosexualitou a homosexuálním chováním. Jedno od druhého se dost liší. Sex se ženou je častým motivem ženských sexuálních fantazií, právě i heterosexuálek. A některé ženy to i zrealizují a rády na to vzpomínají. To, že někdo sní o sexu se stejným pohlavím nebo ho rovnou měl, ještě neznamená, že je homosexuál (1).

Obvykle to totiž chodí tak, že když máte podobné tendence, spíš hledáte něhu, cit a změnu ve stávajícím vztahu. Prostě si představujete, že vás jiná žena uspokojí stejně dobře jako vy sama sebe – což je normální. A co když dojde přímo na věc?

Tak jsem to zkusila!

„Byla jsem opilá, nechala jsem se unést. Ani nevím, jak se to stalo. Seděla jsem s lesbickou kolegyní v baru a vyptávala se jí, jak to chodí v sexu mezi dvěma ženami. Ona o tom tak zaujatě vyprávěla, že ze mě vypadlo, jestli bych to mohla zkusit taky,“ tvrdí nejmenovaná čtenářka, která si nepřála zveřejnit své pravé jméno.

„S kolegyní jsme šly ke mně, tam došlo na mazlení. A jaké to bylo? Fajn. Líbilo se mi to, ale nevím, jestli někdy bude nějaké opakování. Nejsem lesba. Aspoň myslím,“ krčí rameny čtenářka, která podlehla alkoholu i zvědavosti – což je taky normální.

Na čem záleží? Místo, rozpoložení i předsudky

Existuje příležitostná nebo časově omezená homosexualita v extrémních podmínkách, třeba ve věznicích. Ale po návratu do normálního prostředí se lidé opět vracejí ke své skutečné orientaci. Není to tedy nic, z čeho by člověk musel dělat vědu. Skutečnost je totiž o trochu složitější (2).

Homosexuálem nebo lesbičkou se člověk rodí, což se projevuje v průběhu života, a to nejčastěji v pubertě. V této křehké době většina lidí tápe a zjišťuje, že sex s opačným pohlavím není uspokojivý. Ovšem je to delší proces (1).

„Já na to s konečnou platností přišla ve dvaceti, do té doby jsem měla sex jen se samými muži,“ říká lesbička Beáta. „A víte, co je nejlepší? Že hodně lidí si o nás myslí to, že o mnoho víc používáme erotické pomůcky. Není to pravda. Smyslně se uspokojujeme orálně nebo vzájemnou masturbací. O tom se většině heterosexuálů může jenom zdát,“ usmívá se. Tak co, ještě si se svými lesbickými fantaziemi děláte starosti?

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4771012/, (2) journals.sagepub.com/doi/10.1177/1529100616637616







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat