Snadné způsoby, jak vyhnat z ložnice nudu při milování

Zatímco dříve jste s partnerem nevynechali jedinou příležitost k milování, dnes byste počet takových chvilek za měsíc spočítali na prstech jedné ruky? Možná za to může stereotyp, který se vám nepozorovaně vloudil do ložnice. Jak se ho zase zbavit?

Pokud neřešíte nějaké vážnější partnerské neshody či neprocházíte složitým životním obdobím, pak se vám bude jiskra do milostného života vracet poměrně snadno. Jen musíte vědět, jak na to. Zkuste se inspirovat následujícími 5 nápady!

Hra místo předehry

Máte doma karty? Víte, jak se hrají lodě? A co piškvorky? A pexeso? Skvělé. Tyto jednoduché hry můžete použít k ozvláštnění předehry. Nehrajte o peníze nebo o to, kdo umyje nádobí. Nastavte si zajímavější pravidla – vítěz si například určí, co za odměnu v ložnici „dostane“ od partnera, který zrovna neměl ve hře štěstí. Šance na odvetu je zaručena! Můžete hrát prakticky jakoukoli hru, jen doporučujeme nějakou krátkou. Dvouhodinová šachová partie může totiž nebezpečně vyčerpat – a na lákavou odměnu nemusí dojít.

Digitální detox

Nic proti moderní elektronice. Ale ruku na srdce – nemáte někdy pocit, že nám bere víc času, než jsme ochotní si připustit? Navíc nás okrádá právě o čas, který bychom mohli věnovat mnohem příjemnějším činnostem, než je surfování po internetu nebo chatování s přáteli. Zkuste na jeden víkend vyrazit třeba na chatu (ale není to podmínka, zůstat můžete i v pohodlí domova) a stanovte si pravidlo, že od pátečního večera nesáhnete na telefon, televizní ovladač, počítač, tablet… Uvidíte, kolik času na sebe navzájem najednou budete mít! To by bylo, aby se nějaká ta chvilka nevyužila k milostným radovánkám!

Sexy předčítání

Na druhou stranu nejsou moderní technologie vždy na škodu. Třeba když se chcete porozhlédnout po nějaké knize s erotickou tématikou. Většina z nás nenapochoduje do knihkupectví (a kdoví, jak zásobeny jsou kamenné obchody lechtivou literaturou) a neprochází regály ve snaze najít publikaci, jež by sloužila jako inspirace po pořádně žhavé noci. A tak projděte knižní e-shopy a jejich nabídku erotické literatury. Pak s takovou knihou v ruce stravte s partnerem/partnerkou „literární večer“. Možná při svém čtenářském průzkumu narazíte i na servery, které jsou plné erotických povídek. A ty taky stojí za vyzkoušení! Zachumlaní pod peřinou se střídejte v předčítání. Schválně, na kolikátou stranu se dostanete, než podlehnete chuti vyzkoušet to, co je popsáno na papíře, pěkně v reálu!

Žhavé smsky

A moderní technologie v hlavní roli ještě jednou. Už jste slyšeli o sextování? Ne? Škoda! Taková celodenní výměna pořádně lechtivých SMS zpráv mezi vámi a partnerem/partnerkou dokáže zaručit pořádně žhavý večer (a noc)! Předehra v podobě detailního popisu (či jen náznaků, záleží na vaší odvaze) toho, co byste chtěli, aby večer přinesl, těžko může skončit jinak než úspěchem.

Podceňovaná romantika

V dnešní době ustupuje do pozadí stará dobrá romantika – večeře ve dvou, svíčky v ložnici, smyslná hudba, květiny… Přitom takové hýčkání a projevy lásky dokáží úplné divy! A co víc, milují je nejen ženy, ale i muži (i když ti by to málokdy otevřeně přiznali). Tak něco dobrého ukuchtěte, děti dejte na noc k babičce, zapalte svíčky, nachystejte vonnou koupel, ložnici proměňte v chrám romantiky… Nejenže vám bude krásně na duši (o těle ani nemluvě), ale připomenete si ty krásné okamžiky ze začátku vztahu, kdy nebyla romantická gesta pohřbena v denním shonu a stresu, ale užívali jste si je co nejčastěji.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat