Potěšte ho královsky svými ústy

Zatímco pro některé ženy je orální sex běžnou součástí milostného života s partnerem, pro jiné je stále tak trochu záhadou, které nepřišly na kloub ani na chuť (obrazně i doslova). Přitom by rády svého milého ústy potěšily, jen přesně nevědí, jak na to.

Patříte mezi ně i vy? Pak pro vás máme pár tipů, které z vás udělají královnu orálního sexu!

Těžko na cvičišti…

Předně je třeba říci, že orální sex není žádná velká věda a po několika pokusech si partner rozhodně nebude mít na co stěžovat (ostatně to nejspíš neměl nikdy). Navíc většina mužů je nadšená, že se kvůli nim chce jejich partnerka učit, jak jim poskytovat rozkoš (a co si budeme namlouvat, ony role žačky a učitele dodají milování další úžasný rozměr).

Pokud byste ale raději „trénovala“ o samotě, směle do toho. Pomůže vám například banán (pro jistotu „oblečený“ do kondomu). Tak můžete například zkusit, jak hluboko dokážete penis do úst vsunout, případně jak nedopřávat partnerově chloubě přílišný kontakt se svými zuby. Mimochodem, taková „akce s banánem“ může být i velmi vzrušující předehrou!

Mnoho žen trápí poměrně výrazný dávicí reflex, za což se často stydí. Napadlo by vás, že i ten se dá zmírnit? Ano, tréninkem. Některé ženy pak přísahají, že jim pomáhá jistý trik – když uchopí partnerův penis do úst, ukryjí do dlaně levé ruky palec a sevřou pěst. Vědci nejspíš zatím nic takového nepotvrdili, ale spousta babských rad prostě funguje, aniž by bylo nutné hledat příčinu.

Vlhko je přítel

Napadá vás při koukání na filmy pro dospělé, že není nic moc estetického, když během orálního sexu hlavní „hrdince“ tečou z úst proudy slin? Jenže právě sliny, respektive dostatečně vlhké prostředí úst, jsou předpokladem k úspěchu! Nejenže usnadňují pohyb penisu ve vašich ústech, ale ještě zaručují muži dokonalé potěšení!

Takže nějaká estetika či stud stranou (že vám doma vštěpovali, že se neplive? zapomeňte) a pěkně si slinami vypomozte. Roztírejte je po partnerově chloubě, olizujte je po celé délce penisu… Zkrátka buďte kreativní a pamatujte, vlhko je i při orálním sexu žádoucí!

Slastné vzdechy

S plnými ústy se samozřejmě špatně mluví, a tak dejte partnerovi najevo, jak se vám líbí působit mu rozkoš tím, že budete vzdychat a sténat. Nejenže přidáte další stimul v podobě hlasu, ale navíc vibrace, které při zvuku vznikají, přenesete i na jeho penis. A váš milý bude v sedmém nebi! Tady se na žádného bobříka mlčení prostě nehraje!

Z očí do očí

Kdybyste se nějakého muže zeptala, co mu přijde na orálním sexu nejerotičtější, jistě by zmínil okamžiky, kdy se mu partnerka při této činnosti dívá přímo do očí. A tak se očima věnujte střídavě jeho chloubě a střídavě se mu zhluboka podívejte do očí a chvíli udržujte kontakt. Vyzkoušet můžete dráždivý pohled, svádivý, uličnický nebo nevinný (který v kombinaci s penisem v ústech působí na muže jako červený hadr na býky).

Ruční práce

Orální sex vůbec neznamená, že byste neměla používat ruce! Naopak, pěkně si s nimi vypomozte. A zdaleka nemusíte laskat jen partnerův penis. Přejíždějte mu dlaněmi všude, kam dosáhnete – stehna, břicho, zadek… Určitě objevíte nějakou erotogenní zónu, která spolehlivě přispěje k jeho vzrušení.

Mimochodem, ruce nemusíte při orálním sexu nutně využívat pouze k potěšení svého muže, ale i k tomu vlastnímu. Pěkně si vsuňte ruku do klína a během orálních aktivit masturbujte. Nejenže zvýšíte své vlastní vzrušení, ale pohled na masturbující ženu je pro muže pořádně dráždivý! Nejenže si užívá umění vašich úst, ale ještě může sledovat pořádně vzrušující divadlo!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat