Nevěrníci vyžadují u milenců především orální sex

24.09.2023 | Sex a vztahy

Partnerovu nevěru často omlouváme hledáním chyby u sebe. Odpovědí může být nedostatečné provozovaní orálního sexu. Ten je totiž mezi nevěrníky na prvním místě a je nejčastější formou sexu při zahýbání stálému partnerovi.

Vyplývá to z průzkumu (1) na seznamce Victoria Milan, celoevropské základně pro nevěrné, kteří chtějí hledat protějšek za zády stálého partnera. Více než devět tisíc členů této seznamky odhalilo, co má rádo v sexu a co požaduje od milence či milenky.

Naprosto nezbytná zábava

Pro osmašedesát procent mužů a pětašedesát procent žen je naprosto nezbytné, aby jejich milenec či milenka provozovali ochotně orální sex. Pokud se jim něco takového protiví, pak mají menší šanci, že někoho ochotného k nevěře najdou.

„Z průzkumu také vyplývá, že pro dvaasedmdesát procent žen a pětaosmdesát procent mužů je orální sex naprosto nezbytný v jakémkoli vztahu, ať už partnerském či mileneckém, a neměl by nikdy ze vztahu vymizet,“ uvádějí autoři průzkumu (1).

Pasivní versus aktivní účastníci

Přijímání orálního sexu je vždy oblíbenější než jeho poskytování, ale i tak ho ochotně druhému bez výhrad poskytne sedm z deseti členů seznamky Victoria Milan.

Každopádně v ochotě poskytovat orální sex existují i kulturní rozdíly a nejochotnější v tomto smyslu jsou v rámci Evropy Nizozemci, kteří poskytují orální uspokojení protějšku v osmi z deseti mužů a žen (2).

Zdroj: (1) www.psychologytoday.com/us/blog/unique-everybody-else/201306/infidelity-detection-and-women-s-interest-in-oral-sex, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6327665/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat