K silnějšímu vyvrcholení si dopřejte koupel

Dosáhnout vyvrcholení je pro mnohé ženy docela náročný cíl. Neexistuje jednotná metoda, která by spolehlivě přivedla k orgasmu každou ženu, ale určité postupy tuto šanci zvyšují. Jedním z nich je koupel či sprcha před milováním.

Podle Hildy Hitcherson, autorky knihy o ženském orgasmu Pleasure, totiž právě sprcha či koupel podporují prokrvení genitálií. U mnoha žen je právě nedostatečné prokrvení pánevního dna důvodem, proč se neaktivují dostatečně nervy a orgasmus se nedostaví.

Zvýšený průtok krve genitáliemi je nezbytný nejen pro erekci mužů, ale přivádí živiny a kyslík také do tkání ženského pohlaví, zvyšuje schopnost vzrušit se a zvlhnout a také citlivost a šanci na vyvrcholení.

Pokud má žena čas, měla by si podle Hitcherson dopřát smyslnou lázeň. Ale pokud spěchá, i několikaminutová masáž vnějších genitálií teplou vodou je účinná.

Tajemství opakovaného orgasmu

Ačkoli se o ženách v souvislosti s orgasmy píše spíš kvůli tomu, že mají problém vyvrcholení dosahovat, jsou to právě ženy, které si během soulože můžou užívat více než jedno slastné vyvrcholení. Dvě procenta mladých žen jsou schopna dosahovat orgasmu i dvacetkrát za noc. A semdesát procent dívek a žen má orgasmus více než jednou během sexuálního kontaktu s partnerem či partnerkou.

Britští lékaři doktor David Delvin a doktorka Christine Webber se zabývají mediální popularizací medicíny. Provedli průzkum mezi 1 250 ženami ve věku dvacet až čtyřiadvacet roků a zjistili, že orgasmus u této věkové skupiny není takový problém, jak se často uvádí. Sedm z deseti dotázaných tvrdilo, že vyvrcholí více než jednou během jediné soulože.

Nicméně čtyři z pěti dotázaných také přiznaly, že orgasmu nedosáhnou pouhou penetrací penisu do vaginy a musejí si při sexu stimulovat klitoris.

„Věděli jsme, že velký počet žen má problémy a úzkosti kvůli orgasmu. Mnoho mužů a žen včetně lékařů stále věří mýtu, že všechny ženy musejí vyvrcholit z penetrace penisem, který proniká dovnitř vaginy a ven. Tento pohled je podporován tím, jak je sex zobrazován v populární kultuře včetně pornografie, filmů, romantických seriálů a televizně obecně... Stejně tak spousta mužů věří, že k dosažení orgasmu u ženy je zapotřebí opakovaně do ní pronikat a náležitě přirážet,“ uvedla doktorka Webber v rozhovoru pro deník The Mail.

Zdroj: https://www.thesun.co.uk/living/3296396/seven-in-ten-women-reveal-theyve-had-multiple-orgasms-with-their-partner-according-to-study/






Celkem 2 komentářů

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Plněné telecí plátky

(4 hlasů)

Hovězí maso s mrkví

(7 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

397 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat