Odhalení podvádějícího partnera v rušném období Vánoc

Ačkoli je monogamie společensky výhodná, skutečně monogamní je po celý život jen pětina populace. Australští soukromí detektivové řeší nejvíce případů právě v období před Vánocemi, které nevěrám nahrává. Ale člověk nemusí být soukromé očko, aby sám včas poznal, že něco je nesprávně.

Podvádějící partneři totiž projevují spoustu prvků chování, které jsou pro nevěru typické.

Co způsobí pocit viny

Nevěra u většiny osob vyvolává pocity viny. Více či méně. Až na hrstku psychopatů, kteří se vinnými necítí být vůbec, lidé se kvůli sžíravému provinění chovají podivně. Změní se nejdříve jejich spánkový režim. Najednou nemohou usnout, budí se několikrát za noc, vstávají dříve. A pokud dojde k narušení spánku bez zjevného důvodu – stres v práci, zásadní životní změny, události v rodině – pak bývá příčinou právě nevěra.

U mužů se ale častěji objevuje jiné chování – náhlé bezdůvodné záchvaty vzteku a potřeba vyvolávat konflikty.

„Pokud muži cítí vinu, pak ji můžou projevovat hněvem. Muži často projevují ve vztahu podrážděnost a vztek, to může sloužit také jako záminka k odchodu z domova za milenkou či milencem,“ vysvětluje soukromý detektiv David King z australské společnosti Lipstick Investigations.

Pozor na pozdní příchody

Obecně jakékoli nezvyklé způsoby odchodu z domova – které se nikdy předtím nevyskytovaly – nasvědčují nevěře.

„Muži přicházejí domů velmi pozdě, nebo odcházejí na schůzky, kam by brali normálně manželku, sami. S tvrzením, že tentokrát není pozvaná nebo že pozvánka je pouze pro jednoho,“ dodává King.

A co ženy?

Ženy velmi často projevují nevěru řečí těla. Při lhaní se dívají dolů či mimo oči, zrudnou, koušou si nehty, poťukávají nohou při sezení, jsou nervózní, pohrávají si se šperky, nejčastěji se zásnubním prstenem. Opět to platí tehdy, když se takové chování dostaví náhle a bez jiných zjevných důvodů.

Velmi častým projevem nevěry je změna chování ve vztahu k použitému oblečení. Jakmile muž i žena začnou úzkostně dbát na to, aby se nikdo nedostal do kontaktu s jejich použitým prádlem, a chtějí si ho prát sami, zřejmě se bojí odkrytí stop na něm. Stop nasvědčujících nevěře – rtěnka, cizí parfém, sperma apod.

Zdroj: https://lipstickinvestigations.com.au/, https://www.insider.com/most-popular-time-of-year-for-cheating-christmas-2018-12







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat