Anální sex si užijete pouze při dodržování daných pravidel

I když dnes sex není žádné tabu a už se o něm všude mluví zcela veřejně, anální sex není stále považován za běžnou praktiku a mnozí ji odsuzují. Takovéto zpestření milostného života ale může stát za to! Chce to jen dodržovat určitá pravidla.

Kdo maže, ten jede

Anální otvor nemá schopnost zvlhčení jako vagina, proto je velmi vhodné používat lubrikační gel. Doporučuje se silikonový, který déle vydrží a nelepí. I po jeho aplikaci ale přistupujte k samotnému aktu pomalu. Svalům okolo svěrače chvilku trvá, než se uvolní a v případě rychlého průniku by mohl být zážitek bolestivý hned od začátku. 

Trapné zvuky

Během milování se vám může do análního otvoru a střev dostat vzduch, který bude posléze vaše tělo vypuzovat. Svěrač bývá být po aktu mírně povolen, a vy nemusíte být schopna ovládat únik vytlačovaného vzduchu. Občas tedy může dojít k trošku trapným okamžikům. Nic si z toho nedělejte. Je to úplně normální.

Pozor na drobná zranění

Anální otvor je velice hustě prokrven. Během sexu se může stát, že některá z žilek praskne, a tím pádem by se ve vaší stolici mohla objevit krev. Nemusíte se bát, krvácení brzy zase přejde. Pokud ovšem po sexu potíže neustávají, zhoršují se nebo zaznamenáváte ještě další potíže, určitě se obraťte na svého lékaře. 

Nestřídejte

Pokud jde o hygienu, je určitě dobré držet se několika pravidel. Především je vhodné se před sexem důkladné vyprázdnit. Jednak vytvoříte prostor ve střevě a dále vás nemusí trápit případné ušpinění partnera. Použít můžete i klystýr. Krátce před stykem okolí análního otvoru umyjte mýdlem. Během análního styku by nikdy nemělo docházet ke střídání milování do pochvy a do análního otvoru. Dochází tak k přenosu nežádoucích bakterií a mohou se vyskytnout záněty nebo jiné zdravotní komplikace.

Anální sex v historii

Anální sex provozovali již staří Řekové a Římané, a to především muži s mladšími hochy. Bisexualita byla v té době považována za normu především mezi členy armády. Anální sex byl také provozován jako forma antikoncepce.

I Řekové znali lubrikant

Každý, kdo provozuje tento druh milování, ví, že je důležité intimní místa vhodně lubrikovat. Evidence z doby před Kristem dokazuje, že to věděli i naši předkové a ke zvlhčení používali olivový olej. Raději ale zůstaňte u silikonových lubrikantů.

Zdroj: názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat