Delší penis je zkratkou k orgasmu ženy

Velikostí svého penisu se zabývá téměř každý muž. A jen pětapadesát procent z nich je spokojeno s takovým, jakým je. Ačkoli se tvrdí, že na velikosti pyje záleží mužům více než ženám, přece jen určitá skupina žen tuto vlastnost svého partnera řeší. A to proto, že jsou schopny dosáhnout orgasmu vaginální stimulací a tím spíše, čím je penis partnera delší. Za všechno může evoluce, která ženy přiměla k větší přitažlivosti k mužům s nadprůměrnými penisy.

Vědci z Kentucky se zeptali čtrnácti tisíc mužů, jak jsou spokojeni s velikostí svého penisu. A pětačtyřicet procent prohlásilo, že by si přálo úd větší.

„Výzkumy naznačují, že ženský orgasmus během soulože penisu do vaginy je ovlivněn určitými charakteristikami kondice mužského partnera, velikost penisu je důležitá pro mnoho žen a dávají přednost delším, protože souvisejí s vyšší šancí dosáhnout vaginálního orgasmu,“ tvrdí autoři výzkumu v odborném časopise Journal of Sexual Medicine.

Nicméně muži se zase nemusejí nedostatečně dlouhým pyjem trápit tolik, protože málo žen dokáže vyvrcholit pouhou souloží do vaginy.

„Ženy, které preferují hlubší stimulaci penisem ve vagině, také dosahují častěji vaginálního orgasmu, což je konsistentní s tím, že vaginální orgasmus se vyvinul jako součást preferencí žen při hledání partnera a dávají tak přednost mužům s nadprůměrným penisem,“ míní autoři.

Záruka vyvrcholení?

Jenže jak již bylo řečeno, nadprůměrně vyinutý penis ještě nemusí zdaleka znamenat, že žena orgasmu dosáhne. Ačkoli se pod pohlavním stykem rozumí už z podstaty tohoto slovního obratu spojení penisu a vaginy, pro většinu žen je to metoda dosažení orgasmu dost bezcenná. Vaginální orgasmus se čistou penetrací pyje do pochvy dostaví jen u dvaceti procent žen. A osm z deseti žen potřebuje styk především nepohlavní.

Nepohlavním stykem se myslí fyzické dráždění zbytku těla mimo pohlaví. Líbání, masáže, doteky, dráždění erotogenních zón či stimulace ženského pohlaví ústy jsou pro většinu žen zásadní, pokud mají dosáhnout orgasmu.

„Penetrace je mužský model ideálního sexu a zapomínají, že je to právě onen proces, nikoli cíl, který si ženy užívají nejvíce. V mé klinické praxi potřebuje většina žen stimulaci klitorisu jakýmkoli způsobem, aby dosáhla orgasmu. Sex by měl být poskytováním a přijímáním potěšení celým tělem, nejen genitáliemi a rozhodně nejen vaginou,“ vysvětluje doktorka Janet Hall z Melbourne.

Zdroj: https://www.researchgate.net/publication/232595653_Does_Size_Matter_Men's_and_Women's_Views_on_Penis_Size_Across_the_Lifespan, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4558040/






Celkem 20 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat