Kalkulačka spálených kalorií během milování

Nechce s Vám sportovat? Zkoušeli zhubnout sexem? Jak na to? Nesmíte partnera nechat, aby převzal aktivní roli! Tu si schovávejte pro sebe – a nebojte se do toho opřít. I při striptýzu se můžete zbavit nechtěných špíčků!

Se svými křivkami válčí kdekdo. Taky patříte mezi ty, kdo už si neví rady? Pak se vám může hodit informace, že potit se dá nejen v posilovně. Víte, kolik kalorií spálíte během sexu? Odpověď závisí na mnoha faktorech. Záleží, kolik energie do něj vložíte, a jak dlouho milostné setkání trvá. Ostatně, tady je přehled.

Pohlavní styk: více než 144 kalorií za 30 minut

Ano, díky sexu můžete snadno vypotit tabulku čokolády. Za půl hodiny intimní aktivity se dá spálit zhruba 144 kalorií i víc. Akorát to má háček. Při misionáři to pochopitelně nebude! Je třeba volit polohy, při kterých jsou kopulační pohyby převážně na vás, to znamená, že například takový „koníček“ je to pravé. Platí, že čím namáhavější pozice, tím lépe. (Lze tak spálit asi 207 kalorií za 30 minut.)

Orální sex: více než 100 kalorií za 30 minut

Každý muž má v oblibě orální milování… Tak spojte příjemné s užitečným a otevřete ústa. Zatímco váš partner si bude užívat pohody, vy se za půl hodinky poctivé práce zbavíte 100 kalorií. Jen najděte pozici, ve které vás nebude bolet za krkem. Nebo střídejte hned několik poloh.

Líbání: 90 kalorií za 60 minut

Líbání určitě patří k výborným způsobům, díky kterým projevíte svoji náklonnost, ale málokdo ví, že polibky fungují i jako fitness program. Líbání a doprovodné mazlení se postará o spálení 90 kalorií za hodinu. Opět ale platí, že kdo se fláká, zpláče nad výdělkem. Chce to trochu dravosti a energie!

Svlékání: 170 kalorií za 30 minut

I svlékání věnujte pozornost. Studie ukazují, že při odkládání oblečení se zbavíte více než osmi kalorií. (Vědci dokonce zjistili, že muž, který se snaží odstranit podprsenku ústy, uleví svému tělu až o 80 kalorií.) Podobně to funguje i u striptýzu. (Počítejte se ztrátou 170 kalorií za 30 minut.) Posaďte partnera na židli a nechte ho, aby se na vás díval. Pokud se stydíte, vytvořte přítmí, nebo se schovejte za průsvitné závěsy a rozsviťte lampu. Milenec si užije vaši siluetu.

Ruční práce: 100 kalorií za 60 minut

Jak hubnout rychleji? Používejte ruce a věnujte se opečovávání penisu. Jeho stimulace s pomocí pohybů „nahoru a dolů“ způsobí, že se rozloučíte se stovkou kalorií za hodinku. Pochopitelně, že je vhodné intimní aktivity střídat, aby vás ruka nebolela.

Zdroj: healthline.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat