Každý z nás je v jádru tak trochu fetišista

12.10.2023 | Sex a vztahy

Když se řekne fetišismus, téměř každý z nás si pod tímto pojmem představí formu těžší sexuální úchylky. Co když se do této kategorie snadno můžete zařadit i vy? Jaké jsou naše nejčastější úchylky a co všechno se za fetiš považuje?

Přitažlivost

Už jen tak obyčejná věc jako fakt, že vás přitahuje opačné či stejného pohlaví, se do jisté míry dá považovat za fetiš. Jednostranná fascinace sexuálním objektem z vás v podstatě činí stejného fetišistu, jakým je snad každý z nás.

Oblečení

Co se týče oblečení, nemusí jít nutně o použité ponožky či spodní prádlo, které někteří fetišisti vyhledávají. I takové obyčejné očichávání partnerova trika nebo svetru je v podstatě řazeno do stejné kategorie. Pokud často blaženě nasáváte vůni parfému z límečků vašeho partnera nebo partnerky, jde také o fetiš.

Zahrajeme si na doktora?

Snad každý z nás někdy v životě vyzkoušel v rámci sexuálních aktivit nějaký kostým či rekvizitu, ať už jde o svůdné prádélko, kostým sestřičky nebo pouta. Pokud se vám to líbilo a hra na lékaře, lolitky či zločince, které je nutné potrestat je vaším denním chlebem, jste prostě takoví malí devianti.

Vlasy

I posedlost obyčejnými vlasy se řadí mezi fetiše. Pokud se rádi přehrabujete v partnerově či partnerčině kštici, čicháte k nim a rozplýváte se nad jejich vůní, vítejte v klubu fetišistů.

Sexuální fetiš

Co se týče fetišismu, má největší zastoupení právě v oblasti sexuality. Počínaje oblibou ve sledování pornografie, praktikování análního nebo skupinového sexu, přes využívání erotických pomůcek až po samotné očichávání nohou či voyeurismus.

Když nemáš dost

Formy fetišismu mohou být opravdu pestré. Najdou se i tací, kteří mají úchylky natolik roztodivné, že třeba souloží se stromy, které je neuvěřitelně přitahují. Jiní zase olizují kliky od dveří nebo je uspokojuje pohled na osoby po amputaci různých částí těla. Mezi nejodpornější fetiš (alespoň podle nás) by se jistě mohlo zařadit uspokojení z cizích zvratků na vlastním těle nebo olupování kůže. Ale to už jsou, díky Bohu, nepříliš rozšířené případy.

Zdroj: www.medicinenet.com/fetishism/definition.htm, www.msdmanuals.com/professional/psychiatric-disorders/paraphilic-disorders/fetishistic-disorder






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat