Tajná masturbace partnera

10.05.2022 | Sex a vztahy

V noci vás vzbudí škubání peřiny nebo partnerovo vzdychání a náhle vám dojde, že vedle vás masturbuje? U některých žen prvotní pocit zděšení vzápětí střídá pocit selhání a smutku. Jak je to doopravdy? Měly bychom mužské onanii věnovat v případě partnerského soužití větší pozornost?

Masturbace v číslech

Podle světových výzkumů se masturbaci oddává přibližně 80 % žen a 95 % mužů, přičemž četnost těchto sexuálních aktivit je u mužů v porovnání s ženami dvojnásobná. Muži se často masturbaci oddávají i v manželství či partnerském vztahu. Touto „zábavou“ vyplňuje svůj volný čas až sedmdesát procent zadaných mužů (1).

Chce se mnou spát?

Většinu žen taková situace překvapí. Mnoho z nich reaguje pohoršeně, ale v koutku duše je svírá obava, že je s jejich vztahem něco v nepořádku, že svému muži již nepřipadají tolik atraktivní a tudíž si to jejich drahý raději udělá sám, než aby ženu do hrátek zapojil. Skutečnost je ale taková, že u mužů jde při masturbaci především o celkové uvolnění. Nemá to nic společného s nedostatkem citů k partnerce a při potřebě ukojení jen usuzují, že takto to bude poněkud rychlejší a pohodlnější. Na rozdíl od většiny žen, muži nevnímají sex jako hlubší záležitost citů či vášeň a přitažlivost k dané osobě, nýbrž jako fyzickou nutnost. Jejich penis je v podstatě přetlakový ventil, kterým „upustí páru“, když už je to potřeba (2).

Přistižen? Myslete!

Než na něj spustíte, jak dovoluje vedle vás onanovat, snažte se zachovat chladnou hlavu a situaci trošku promyslet. Pokud ve vás takový zážitek nevzbuzuje erotické myšlenky, je lepší dělat, že spíte. Za jiných okolností muž mnohem více ocení, když se k němu přidáte a případně mu pomůžete. Takových partnerek si muži cení nejvíce. Naučte se myslet pozitivně a nehledejte za vším problémy. Nemusíte se cítit podvedené (2).

Kdy je třeba zbystřit?

Pokud partnera čas od času přistihnete, věřte, že se neděje vůbec nic nenormálního. Jestliže se ale situace opakuje pravidelně a několikrát do týdne, měla byste se zamyslet, zda je váš intimní život v pořádku a uspokojivý pro oba partnery. Stěžuje si váš přítel na nedostatek sexu? Hledejte příčinu tam. Pokud je však odtažitý a máte dojem, že se o vás nezajímá a raději si to udělá sám, bude problém nejspíš složitější. Rozhodně netlačte na pilu, ale situaci byste určitě probrat měli. Mohl by to být začátek konce (2).

Zdroj: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21293916/, (2) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31759932/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat