Pravidelná masturbace posiluje srdce

15.03.2021 | Sex a vztahy

Ačkoli se to snad každý snaží utajit a veřejně se o tomto tématu příliš nemluví, masturbuje snad každý. A je to dobře. Lékaři totiž tvrdí, že pravidelným dosahováním orgasmu posilujeme svoji imunitu a srdeční činnost.

Prevence rakoviny

Pravidelná masturbace podle odborníků snižuje riziko rakoviny prostaty až o celou jednu třetinu. Ideální počet vyvrcholení, které zaručují pozitivní účinek na zdraví mužské prostaty je jednadvacet orgasmů měsíčně. Minimální frekvence by však neměla jít pod hranici dvanácti ejakulací za měsíc.

Masturbací proti infarktu

Masturbace má příznivý vliv na vaše srdce a krevní tlak, jelikož se při ní zvyšuje srdeční tep, a každé takové zvýšení srdeční aktivity je v podstatě cvičením pro jeho dobrou kondici. Masturbace posiluje nejen srdce, ale snižuje krevní tlak a zlepšuje kondici cév.

Pomáhá při stresu

Pravidelnou masturbací se vyplavuje hormon oxytocin a endorfin, který přispívá k odbourání stresu a navození dobré nálady. Kromě toho, že nás sebeuspokojování dovede zbavit úzkostí a stresu, přispívá také ke kvalitnějšímu spánku, který je tolik potřebný pro správně fungující imunitu člověka. Jinými slovy, kdo masturbuje, bude veselejší a zdravější.

Při menstruaci

Ženy, které masturbují při menstruaci, výrazně snižují ohrožení endometriózou, tedy nebezpečným stavem dělohy, který může vést až k neplodnosti. Pomáhá také jako prevence infekcí močových cest, jelikož se v momentě vzrušení vyplavují škodlivé bakterie. Orgasmus ženám pomáhá zbavit se bolestí spojených s menstruací nebo bolestí hlavy.

Pomáhá vztahu

Ačkoli to mnoho partnerů vnímá jako projev nezájmu, neměli by za masturbaci svůj protějšek kárat. Kromě toho, že dělá něco pro své zdraví, se také odborníci shodují, že partner, který i ve vztahu masturbuje, dokáže být tolerantnější a spokojenější. Samozřejmě je nutné rozlišovat potřebu uspokojení od závislosti. Pokud tedy váš partner sleduje denně erotická videa, ale do postele s vámi se příliš nežene, zřejmě bude někde problém. Pokud však nezapomíná ani na vás, dělá jen to, co je člověku přirozené a není třeba se obávat, že ho nezajímáte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat