Podle nosa poznáš kosa? Je to mýtus

10.12.2019 | Sex a vztahy

Nikdo vlastně neví, kdo a jak vymyslel lidovou pověru, že podle nosa poznáš kosa. Tedy že podle tvaru a velikosti nosu lze odhadnout velikost a tvar penisu. Mezi těmito tělesnými částmi neexistuje vůbec žádný vztah.

Muži s pršákem mohou (a někteří mají) obří pyj, zatímco muži s obřím orlím nosem mohou mít (a někteří mají) penis podprůměrný.

A co noha?

Žádná studie na světě také neprokázala vztah mezi velikostí penisu a velikostí boty. Muži s desítkou nemají v průměru větší pyj než muži s nohou velikosti sedm.

„Velikost penisu nesouvisí s velikostí boty, která není předpovědí, jak velký penis muž má, velikost penisu nesouvisí s žádnou tělesnou částí. Velikost penisu určují geny a vlivy prostředí působící nejvíce na vyvíjející se plod v děloze,“ tvrdí doktorka Jill McDevitt z kliniky CalExotics v rozhovoru pro magazín Insider.

Mýtus, který jen tak nezmizí

„Snažit se odhadnout velikost penisu určité osoby podle velikosti jeho boty je docela dost marné. Výzkumy tělesných částí a jejich srovnání nikdy nepřinesly ani slabé důkazy o tom, že mezi délkou penisu a délkou chodidla existuje nějaký vztah. Nicméně mýtus o velké noze a velkém penisu v populární kultuře stále převládá,“ tvrdí doktorka Nesochi Okeke-Igbokwe v rozhovoru pro Insider.

Mýtus podporují jedinci, kteří mají velkou nohu a velký penis zároveň. Demonstrují se pak jako „příklad“. Ale muži s velkou nohou a malým penisem se stejně ochotně nechlubí. I když je jich spousta. Dochází tedy k iluzornímu podporování a šíření mýtu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
187 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat