Upřímné sténání během sexu vede k dosažení orgasmu

03.06.2023 | Sex a vztahy

Většina lidí při sexu vydává velmi specifické zvuky. Sténání je přitom velmi výbornou komunikační pomůckou. Při sexu je to ale významný komunikační nástroj, který může pomoci oběma partnerům dosáhnout orgasmu.

Nic totiž psychosexuálně zdravého jedince nevzruší více, než když má jeho partner ze sexu s ním potěšení. Sténání je silně vzrušující. Musí být ale přirozené. Zapomeňte na porno a jeho nahrané a nepřirozené zvuky. Ty jsou naopak asexuální, demotivují, vzrušení oslabují a dosažení orgasmu oddalují.

Hlavně přirozeně

Jestli je sexuální sténání pro mozek druhých lidí neignorovatelné, tak je nahrané a nepřirozené sténání dokonalou brzdou orgasmu. U mnoha lidí je to také mluvení a přímé povely. I v tom se ale lidé liší. Někteří vyloženě vyžadují slovní komunikaci, druhým brání přestat myslet a ponořit se do sexu.

Sténání může být nástroj, jak vést partnera v tom, co se nám líbí, čeho chceme více a čeho méně…. Sexuální zvuky slouží jako posilování vzrušení.

Pozor na ticho...

Hlavním přínosem sexuálních zvuků je, pokud jsou upřímné a opravdové, že představují to, že partner není odpoutaný a lhostejný. V tomto smyslu je jakýkoli zvuk lepší než úplné ticho. Sténání a hlasité zvuky provázejí častěji vzrušení žen, i když ani mezi muži není málo těch, kteří při souloži doslova řvou. Hlasité projevy jsou přirozené. A pokud jsou opravdové a upřímné, velmi posilují vzrušení obou partnerů. Ženy se ho však naučily obratně fingovat a často jím manipulují s partnerem, když nemohou samy dosáhnout orgasmu, pomocí zahrané rozkoše stimulují partnera tak, aby vyvrcholil dříve.

Zdroj: názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat