Rudá barva v posteli nevede

Žijeme ve světě, který nás intenzivně přesvědčuje, že každá žena musí být štíhlá, mít pevný zadeček, velká prsa a pořádně vyzývavou garderobu. Podobné obrázky na nás shlížejí z obálek časopisů, obrazovek počítačů i televizí. Ženy jsou touhou po dokonalosti zaujaté mnohdy natolik, že je ani nenapadne zeptat se samotných mužů, co jim připadá na ženách atraktivní. Udělali jsme to za vás a možná se budete divit.

Jak je to s oblečením?

Abychom úplně neutekli od tématu v nadpisu, jako první se zaměříme na oblečení. Řekli byste, že muži nejvíce obdivují na ženách průsvitné košilky, miniaturní prádlo, krajku a všemu dominující rudou nebo černou barvu? Omyl! Muži cíleně i podvědomě touží nechat trochu prostoru fantazii a mnohem více je zaujme žena v obepnutém roláku, než lascivně odhalené poprsí v obřím výstřihu. Tedy, ne že by se pánové rádi nepodívali, ale hovoříme-li o náhledu na případnou životní partnerku a ne pouze o sexuálním objektu, je tomu přesně tak.

Spodní prádlo

Pokud jde o prádlo, mají raději takové, které lze snadno z partnerky sundat a působí spíše mladistvě, než usedle či příliš dravě. Dejte tedy raději přednost kalhotkám v klasickém či hipsterském střihu, před krajkovými tangy či bavlněnými bombarďáky. Na stahovací prádlo rovnou zapomeňte, máte-li v plánu se svlékat.

Nehty

Muži dávají přednost přirozeně vypadajícím nehtům, v jemnějších, přirozených odstínech. Umělé a rudě nalakované drápy je podle jejich slov příliš neberou. A ani nemusejí být rudé. Bohatě stačí, že jsou umělé. Podle slov mnoha dotazovaných mužů je jedno, zda jsou nehty dlouhé, nebo krátké. Měly by být však upravené a čisté. To je vše. Jak jednoduché, že?

Vlasy

Muži na ženách upřednostňují spíše delší vlasy. Chlapecké sestřihy je příliš neberou. Opakem toho jsou zase vlasy uměle prodloužené. Přirozené a zdravě vypadající vlasy jsou pro muže lákadlem, do kterého rádi zaboří své prsty. V případě uměle napletených pramenů však narážejí na cosi, co celý dojem poněkud kazí. Pokud tedy prahnete po dlouhé kštici, nechte si ji narůst.

Zdroj: https://changehim.com/what-men-want-in-bed/, https://hollywoodlife.com/feature/what-men-love-hate-in-bed-sex-3568817/






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat