Náruživé potraviny zpestří milostný život

Chcete si dnešní večer ve dvou maximálně užít? Pak do večeře nezapomeňte šikovně zakomponovat med, rukolu a muškátový oříšek. Tyto stimulanty mají na náruživost hodně velký vliv!

Odborníci se jednohlasně shodují v tom, že nízké libido patří mezi nejčastější vztahové problémy dnešní generace. Jak tuhle svízel řešit? Jistou možnost představuje návštěva specialisty nebo užívání farmaceutických doplňků stravy, jež mají v popisu práce skomírající vášeň povzbudit. Jenže! Stojaté intimní ledy dokážou prolomit také běžné potraviny, jež se nacházejí v nejedné tuzemské domácnosti. Do kterých překvapivých prostředků můžete bez obav vložit důvěru?

Med osladí čaj i smyslnou atmosféru

Že včelím produktem lze úspěšně léčit celou řadu neduhů, to je nezpochybnitelný fakt. Týká se to především chřipky, nachlazení, zácpy nebo zánětů dýchacích cest. Málokdo ale tuší, že med optimalizuje úroveň estrogenu a dalších hormonů odpovědných za podporu libida. Díky obsažené sloučenině zvané acetylcholin rovněž přispívá k lepšímu prokrvení pohlavních orgánů, zatímco ulevuje od stresu a přispívá k psychické pohodě. Ani jeho lžička proto nazmar!

Rukola jako povolený doping

I když tato listová zelenina budí dojem obyčejného plevele, její účinky jsou skutečně pozoruhodné. Každé sousto totiž poskytuje vysoký podíl železa i jedinečného rostlinného chlorofylu, který neutralizuje těžké kovy a nahromaděné chemické látky. Nejen s detoxikací ale rukola dokáže pomoci, neboť její konzumace blokuje absorpci některých environmentálních kontaminantů, jež mají negativní vliv na sexuální touhu. Tedy alespoň tak to sdělují závěry studie publikované na serveru britského listu The Daily Telegraph. Co dalšího je trefou do černého?

Také muškátový oříšek svede divy

O muškátovém oříšku se všeobecně ví, že podporuje trávení a mírní symptomy revmatismu, přičemž zkvalitňuje spánek. A vlastně, nejen ten. Ostatně, afrodiziakální pověst tohoto koření sahá až do hinduistických kultur. Ani odborníci nepopírají, že vlastnosti jmenovaného ochucovadla pořádně stimulují milostný apetit!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat